Succesvol online daten!
www.contactadvertentie.nl is een datingsite die al meer dan 10 jaar online is en al duizenden mensen aan een relatie geholpen heeft. In ons 10 jarig bestaan hebben we veel geleerd over dating en wat wel of niet succesvol is bij het internetdaten. De tips op deze pagina zijn gebaseerd op deze ervaring en we zijn er van overtuig dat onze unieke aanbieding de kans op succes NOG groter maakt.
DUS WACHT NIET LANGER: Vind de liefde van je leven Vandaag nog!

Het klinkt een beetje vreemd misschien. Want wat betekent succes in online dating? 40 afspraakjes en de volgende afspraak weer om de hoek? Of slechts 1 date en trouwen? Voor iedereen betekent het weer iets anders. Een leven als single met af en toe een afspraakje kan Voor de een het perfecte bestaan zijn terwijl een ander alleen maar geborgenheid en een vaste relatie wil.

Wat je definitie van succes bij dating ook is, er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je doel te bereiken.

TIP 1: een foto bij je profiel:

Je moet wel een geweldige schrijver zijn om iemand er nog van te overtuigen van je kwaliteiten zonder er een foto bij te doen. Een foto levert 40 keer meer reacties op! En je hoeft er niet meteen uit te zien als Brad Pitt of Anjelina Jolie. Dat gelooft toch niemand.EXTRA tip Voor vrouwen: Een TE mooie foto levert vaak zelfs de verkeerde reactie op. Dan krijg je elke dag 100 verzoeken om sex binnen.

TIP 2: Ben er SNEL bij.

Een goed geschreven profiel met een goed foto krijgt binnen 24 uur tot wel 200 reacties. Zit je daar niet bij, dan wordt het wel heel moeilijk om een leuke date te regelen. Snelheid is dus van levensbelang. Als een leuke vrouw al 100 mailtjes heeft gelezen is de kans groot dat daar een afspraakje bij zit. Om dit Voor te Zijn is het goed om naar ons PREMIUM abonnement te kijken .

TIP 3: Ga niet in op aanbiedingen om iets buiten de site te doen.

Dit klinkt overbodig maar op een drukke site zitten altijd rotte appels. Onze profielen worden ook met de hand gescand maar zelfs dan kunnen de echte intenties niet meteen duidelijk zijn. Blijf op de site communiceren tot je je veilig voelt!! Niet alleen op onze site, maar op elke site. Iemand die meteen naar MSN wil of naar je telefoonnummer vraagt, heeft al heel veel persoonlijke informatie voordat je daar waarschijnlijk aan toe bent. En als ze je informatie hebben, weten ze ook al snel waar je woont. Oppassen dus.

TIP 4: bel nooit naar betaalde nummers.

Dit hangt een beetje samen met de vorige opmerking. Sommige leden willen persoonlijke informatie van je en anderen proberen je geld afhandig te maken. Af en toe krijg je misschien zelfs iemand die wil dat je een betaald nummer belt. NIET DOEN! Hoeveel vrouwen ken je die een eigen 0900 nummer hebben van 1,50 per minuut?

TIP 5: MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALE AANBIEDING:

Vanaf augustus nemen we het speciale PREMIUM MEMBERSHIP in gebruik..

"Dankzij de TIPS en het PREMIUM lidmaatschap heb ik 6 keer meer reacties op mijn berichten EN ben ik al op drie dates geweest."   Koen, Utrecht
" Ik let meer op berichten van premium leden omdat die vaak filmpjes en dergelijke meesturen. Dat geeft veel meer informatie. Vaak zijn ze ook wat serieuzer dan gewone mailtjes.? "

wat zijn de voordelen van een premium lidmaatschap ?
Een premium membership heeft de volgende kenmerken:
  1. 123 Je ziet alle nieuwe leden METEEN als ze zich ingeschreven hebben. Zoals bij TIP2 aangegeven werd, heeft een goed profiel binnen 48 uur misschien al wel 200 berichten. In de eerste 48 uur ben jij als premium member een van de weinigen die een bericht kan versturen naar de match van je dromen.

  2. 123 Je kunt een wensprofiel opstellen. Als iemand zich inschrijft die aan het profiel voldoet krijg je een mailtje of smsje. Zo hoef je de site dus helemaal niet meer in de gaten te houden en ben je toch de eerste die kan reageren.

  3. 123 Je bericht komt met een ander kleurcode en BOVENAAN in de inbox van de persoon die je interessant vindt. Dus ook als je het bericht niet meteen ziet of even geen tijd hebt, weet je dat de match je bericht zal zien.

  4. 123 Een premium member kan speciale kaarten versturen naar het profiel van zijn/haar keuze.

  5. 123 Een premium member kan een audioboodschap opnemen.

  6. 123 Een premium member kan een videoboodschap opnemen. Laat de mensen je huis zien, hoe je met je hond speelt, wat Voor mooie auto je rijdt. Wat je ook wilt laten zien, de video geeft veel meer informatie dan de gewone lidmaatschappen ooit kunnnen laten zien

"Ik ben al lid. Ik wil een upgrade naar premium"

"ik ben nog geen lid en wil een premium lidmaatschap afsluiten"

Gebruikersnaam:
Maak wachtwoord:
Voer wachtwoord nogmaals in:
E-mail:
Voer e-mail nogmaals in:
Ik ben een:
uit:
Province:
Stad:
Geboren op:
Ik ga akkoord met de
Voorwaarden en Privacy regelsSAMENVATTEND:

Door een premium abonnement heb je veel meer kans dat je bericht gelezen wordt! Je kunt veel meer van jezelf laten zien en je hebt VEEL meer kans dat het gezien wordt. Vanaf dan is het je stralende persoonlijkheid die de buit binnen zal moeten halen.

DAT IS ZEKER HEEL DUUR, ZO'N PREMIUM ABONNEMENT?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Nee, dat is niet duur. En met onze actie helemaal niet.

Normaal gesproken betaal je 30 euro per maand. 360 euro per jaar Voor het zeer uitgebreide PREMIUM pakket!

Maar om het nog beter te makenje krijgt nu een korting van 95% van ons.

95% KORTING ?

ja, inderdaad 95 % korting.

29,99 Voor een levenslang PREMIUM abonnement.

Je leest het goed! Dit abonnement is altijd geldig en blijft gekoppeld aan je emailadres! Het verloopt nooit en Voor altijd kans om de eerste te zijn bij de vrouw van je dromen.