Voordelen voor premium members!
www.contactadvertentie.nl is een datingsite die al meer dan 10 jaar online is en al duizenden mensen aan een relatie geholpen heeft. In ons 10 jarig bestaan hebben we veel geleerd over dating en wat wel of niet succesvol is bij het internetdaten. De tips op deze pagina zijn gebaseerd op deze ervaring en we zijn er van overtuig dat onze unieke aanbieding de kans op succes NOG groter maakt.
DUS WACHT NIET LANGER: Vind de liefde van je leven Vandaag nog!
Levenslang lid! Voor maar 29,99. en dat is dus NIET per maand! 29,99 Voor een levenlang PREMIUM lidmaatschap!
DAT IS IN HET EERSTE JAAR AL 83% KORTING! NA TWEE JAAR IS DE KORTING AL 95%
"Dankzij de TIPS en het PREMIUM lidmaatschap heb ik 6 keer meer reacties op mijn berichten EN ben ik al op drie dates geweest."   Koen, Utrecht
wat zijn de voordelen van een premium lidmaatschap ?
Een premium membership heeft de volgende kenmerken:
  1. 123 Je ziet alle nieuwe leden METEEN als ze zich ingeschreven hebben. Een goed profiel heeft binnen 48 uur misschien al wel 200 berichten. In de eerste 48 uur ben jij als premium member de enige die een bericht kan versturen naar de match van je dromen.

  2. 123 Je kunt een wensprofiel opstellen. Als iemand zich inschrijft die aan het profiel voldoet krijg je een mailtje of smsje. Zo hoef je de site dus helemaal niet meer in de gaten te houden en ben je toch de eerste die kan reageren.

  3. 123 Je bericht komt met een ander kleurcode en BOVENAAN in de inbox van de persoon die je interessant vindt. Dus ook als je het bericht niet meteen ziet of even geen tijd hebt, weet je dat de match je bericht zal zien.

  4. 123 Een premium member kan speciale kaarten versturen naar het profiel van zijn/haar keuze.

  5. 123 Een premium member kan een audioboodschap opnemen.

  6. 123 Een premium member kan een videoboodschap opnemen. Laat de mensen je huis zien, hoe je met je hond speelt, wat Voor mooie auto je rijdt. Wat je ook wilt laten zien, de video geeft veel meer informatie dan de gewone lidmaatschappen ooit kunnnen laten zien

" Ik let meer op berichten van premium leden omdat die vaak filmpjes en dergelijke meesturen. Dat geeft veel meer informatie. Vaak zijn ze ook wat serieuzer dan gewone mailtjes.? "

Suzanne, Eindhoven

 

SAMENVATTEND:

Door een premium abonnement heb je veel meer kans dat je bericht gelezen wordt! Je kunt veel meer van jezelf laten zien en je hebt VEEL meer kans dat het gezien wordt. Vanaf dan is het je stralende persoonlijkheid die de buit binnen zal moeten halen.

DAT IS ZEKER HEEL DUUR, ZO'N PREMIUM ABONNEMENT?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Nee, dat is niet duur. En met onze actie helemaal niet.

Normaal gesproken betaal je 30 euro per maand. 360 euro per jaar voor het zeer uitgebreide PREMIUM pakket!

Maar om het nog beter te makenje krijgt nu een korting van 95% van ons.

95% KORTING ?

ja, inderdaad 95 % korting.

29,99 voor een levenslang PREMIUM abonnement.

Je leest het goed! Dit abonnement is altijd geldig en blijft gekoppeld aan je emailadres! Het verloopt nooit en voor altijd kans om de eerste te zijn bij de vrouw van je dromen.